Aktivitetskalender for Jernihaven 2020

image_pdfimage_print

Nedenstående er en oversigt over de livsstilsmesser og markeder JERNIHAVEN deltager i, i 2020.

Grundet Corona  er november måned ikke “som den plejer” heller ikke for Jernihaven… Vi plejer jo at deltage i diverse julemesser, men sådan er det jo som bekendt ikke i år..

Vi har istedet valgt at holde en del åbent herhjemme i november måned – så vi i så høj grad som muligt kan sikre at vi får taget de fornødne forholdsregler i forhold til corona.

Det vil også sige at vi ikke afholder vores eget julemarked i “den vanlige udgave” – men istedet “spreder det ud over november måned” .  Det betyder også “ingen kaffe cafe”. Istedet har vi indrettet “showroom i annekset, så vi i højere grad kan præsentere det fine udvalg vi har af diverse blomsterbinderi tilbehør – og i det hele taget lækkerier til julens hyggelige tid.

Vi har igen i år planlagt “Juletur langs kysten” – hvor der udover et besøg hos os –  er der mulighed for at besøge 3 andre spændende steder “langs kysten”. Se evt. “begivenheden Juletur langs kysten” på Facebook. 

Vi er igen i år gået sammen med Dybkærgaard – og derudover er der mulighed for at besøge Møller i Mejeriet – og få lidt lækkert at spise på Knolden. 

JULETUR LANGS KYSTEN 


Lørdag d. 21. november 2020 kl. 10 – 16

Søndag d. 22. november 2020 kl. 10 -16