“Kobber look”

image_pdfimage_print

Vi elsker det rustne jern – men “kobber looket” et altså også lidt sejt. Det er meget nemt at forvandle “kedelige æg” mv. til smukke og dekorative udsmykninger, ved hjælp af helt almindelig farve købt i Panduro Hobby og Søstrene Grene.

 

Der startes med at “grunde” det valgte materiale med kobberfarven. Man kan benytte en svamp, pensel eller lign. Ved æggene fandt vi ud af at det faktisk var nemmest at hav e handsker på og putte lidt farve heri – og så bare fordele farven. (Til et æg skal der ganske lidt til – “en dråbe” når man langt med). Hvis det er store ting – som krukker, fade mv. er det nemmest at bruge kobber på spray.

Herefter vælges den “irgrønne” farve. Hvor meget der skal puttes på er smag og behag. Igen kan man vælge at bruge en pensel, svamp eller en finger (med handske på…) – alt efter hvilken effekt man ønsker.

Til sidst fordeles lidt af den brune farve på. Man må prøve sig lidt frem – men det er nemt, da man altid kan putte mere af de andre farver på – hvis man f.eks. har puttet for meget brunt på – så kan man give lidt mere kobber og noget af den irgrønne.

 

 

Indlæg oprettet 147

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen