“Lidt til havebordet”

image_pdfimage_print

Det er nu vi skal ud og nyde livet på terrassen – SKØNT!! 

Altid hyggeligt med lidt på havebordet. Jeg har pyntet vores “mini løg” til 120 kr. – som er fint på havebordet. Jeg har plantet til med lidt sommerblomster. Den er også fin med diverse sukkulenter og husløg – så behøver den ikke meget vand… 🙂  Jeg vil forsøge om jeg kan holde efeuen… – kommer det ikke til at ske, vil jeg istedet binde lidt troldegrene op ad et par stykker af jernstængerne – (Sukkulenter og grene kunne være så fint)… 

Har du et fad eller bakke – er løget også fint herpå. Der kan man blot beklæde den nederste ring med forskellige grene og bark – herefter placeres et stykke fedtpapir i – hvor jorden kommes i og hvor det er muligt at plante i. Har du ikke fedtpapir – så brug en pose, men sørg her for at posen bliver skjult, feks. af pyntepark, mos eller andet. 

Der kan bindes hjerter, sten med hul i eller noget helt andet på. En lille flaske med en lille rose eller lidt fra grøftekanten er også hyggeligt. 

Er du ikke til jern – er de lange fade også fine. Her kan sættes alt på – alt efter årstid og temperament… De lange fade findes i to forskellige længder 50 og 60 cm. (tror jeg – sådan cirka :)) 

Indlæg oprettet 147

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen