Pyntning af liggende hjerte

image_pdfimage_print

Det liggende hjerte er sødt på alle årstider. Her i sensommeren har jeg pyntet med solsikkehoveder, æbler, sukkulenter, sten, hekselyng mv. Senere – hen mod jul – vil jeg skifte pynten ud med pigeon æbler, kogler, husløg mv.

Jeg starter med at trække noget vindseltråd i bunden – så den bliver lidt mere stabil. Derefter lægger jeg et stykke fedtpapir i – og så er det bare om at lægge diverse lækkerier i. Sluttelig trækker jeg tråd omkring på kryds og tværs for at holde lidt på det hele. Her har jeg brugt sølvtråd – kan godt lide det “fine sammen med det grove jern”. Nogle gange har jeg brugt vindseltråd – det er smag og behag 🙂

Jeg drømmer om at få taget mig sammen til at lave et hjerte der kun er dækket af husløg – så det bare kan stå og se fedt ud hele året…. Det kommer senere.. 🙂

Indlæg oprettet 147

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen