Tidligere udstillinger/messer

 • Ledreborg 2016

  Så fik vi klaret livsstilsmessen på Ledreborg slot. Igen – fantastiske dage – og vi var NÆSTEN  heldige med vejret.. Kun søndag var hård – med nedbør stort set fra morgen til aften. MEN – de andre dage – totalt skønt vejr – glade gæste og fantastiske omgivelser.

  Nyd stemningsbillederne herunder – man kan kun blive glad 🙂

   

   

  Continue reading →
 • Gisselfeld Kloster

  Så er vi på den anden side af livsstilsmessen på Gisselfeld Kloster. Vi havde nogle dejlige dage, hvor mange glade besøgende lagde vejen forbi. Fredag og lørdag var vejret smukt og solrigt – søndag stod den på både regn, slud, hagl og sne – så TAK til Jer der trodsede vejret og besøgte os!

  Lidt stemningsbilleder fra messen  – i de smukke smukke omgivelser!

   

   

  Continue reading →
 • Gavnø julemesse – 2015

  Lidt stemningsbilleder fra årets julemesse på Gavnø slot. Her er Hanne og Lone – vores fantastiske hjælpere – lige fanget i en stille stund.

   

   

  Continue reading →
 • Åbent værksted – d. 6. juni 2015

  Vi havde en dejlig dag, da vi havde åbent værksted d. 6. juni 2015. Vejret viste sig fra sin allerbedste side – så mange valgte at lægge vejen forbi og se på mange af de udstillede stativer.

  Continue reading →
 • Ledreborg

  Lidt stemningsbilleder fra vores udstillinger fra Ledreborgs smukke park – hvor vi har deltaget igennem de sidste 16 år. Så smuk en park!

   

  Continue reading →
 • Åbent værksted, november 2014

  Lidt stemningsbilleder fra vores åbne værksted i november 2014. Det var en super hyggelig dag – med en masse glade besøgende.

   

  Continue reading →
 • Gavnø 01. – 03. maj 2015

  I 2015 deltager vi for første gang i Gavnøs messe i maj. Her deltager Carsten med en udendørsstand, hvor fokus vil være på alle de udendørs stativer vi har. Kom også og få en snak med Carsten om speciel fremstillinger, som du måtte ønske til netop din have.
  Oversigt over udstillere – findes her: Udstillerliste 

  Gavnø

  Continue reading →
 • Ledreborg livsstilsmesse 22. – 25. maj 2015

  Ledreborgs livsstilsmesse har vi deltaget i de seneste 16 år – og er og finder der igen i år – samme stand som de tidligere år. Vi vil igen i år fremvise et stort udsnit af vores stativer – og vil naturligvis også have nogle fede nyheder med i år. Vi glæder os til nogle gode dage igen – vi har bestilt godt vejr. Vi vil som sidste år lave en lille konkurrence på Facebook om et par indgangsbilletter – så hold øje, når vi nærmer os.

  Ledreborg

  Continue reading →
 • Åbent værksted 6. juni 2015

  Sidste år holdt vi for første gang “åbent værksted” i november – det var en stor succes med en masse glade gæster der kiggede forbi. Vi lovede at gentage successen – derfor har vi besluttet os at holde åbent 2 gange her i 2015.
  Første gang bliver d. 6. juni – her bliver fokus primært på de udendørs stativer – så her vil det primært være gården der er fyldt op med stativer til inspiration og salg. Kig forbi – og se hvem vi er og hvad vi laver –  vi har som sædvanlig kaffe på kanden 🙂

  Hjemme hos os selv på adressen Stibjergvej 81, 4220 Korsør lørdag d. 6. juni fra kl. 10-16.

  Continue reading →
 • Bernstorff slot 8.-9. august 2015

  Bernstoff slot er vores nyhed i år. Det er altid spændende med et nyt sted – men det skulle være et skønt stemningsfuldt slot.

  Mød de mange unikke udstillere på livsstilsmessen – hvor der er mulighed for at købe, se og smage en overflod af lækre og spændende produkter – alt sammen i de smukkeste rammer.
  Der er over 115 spændende stande – blandt andet os 🙂 – derudover bundtmagerens luksuriøse pelse, smykker, øjenkirurgi, lækkert tøj, sko, tasker, optik, blomsterkunst, rejser og meget meget mere.

  Se udstillerliste og messeprogram på CHPEvent.dk eller på Facebook.com/CHPEvent.

  Parkering foregår ved Bernstoffsvej

  UHA – vi glæder os! 🙂

   

  Bernstorff slot

  Continue reading →